De 24 uur Rally

[HOE WERKT HET]

ALGEMENE INFO

De 24h van Emmen is niet anders dan iedere andere rally. Bij de start wordt jullie equipe het roadbook overhandigd. Hierin vind je alle informatie omtrent de rally. Zoals je dat normaal gesproken in het verkeer ook doet respecteer én volg je de geldende verkeersregels! De insteek van de rally is niet de Gumball 3000. Wie het snelste weer terug is, telt dus ook niet! Andere prestaties tellen wel. Iedere equipe heeft onderweg een aantal opdrachten. De beste totaalscore van alle equipes wint de rally! Zo makkelijk is het.

[SIGN ME UP]

DEELNAME INFO

Omdat de rally 24 uur duurt vragen wij dat je in ieder geval met twee personen mee doet. Jullie dienen allebei in het bezit van een rijbewijs te zijn zodat er gewisseld kan worden. Slapen achter het stuur is nog nooit iemand gelukt! Je bent dus én driver én navigator. Willen jullie meer aanspraak in jullie eigen auto dan staat het jullie vrij de achterbank ook te voorzien van passagiers!

De kosten voor deelname zijn € 100,- per persoon plus € 150,- voor de auto die jullie gebruiken. Dit komt neer op minimaal € 350,- per equipe. Brandstofkosten, lokale leges (bijvoorbeeld vignetten), reis- en inzittendenverzekeringen, eventuele pechhulp en of schades zijn exclusief en volledig voor eigen rekening van de deelnemers.

[HOE WAT WAAR]

INSCHRIJVING INFO

Voor deelname aan de 24h van Emmen dien je je in te schrijven via deze site. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging en factuur. Je deelname is pas definitief na betaling van de factuur! Wij zien jullie registratie met belangstelling tegemoet!